Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0
Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0 Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0

Bosch Serie 4 Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5 x 55.8 cm, ploché panty KIN96VFD0

Sleva 27%
Extra velká vestavná chladnička s mrazničkou nabízí o 11 % větší objem, systém VitaFresh XXL <0°C>, funkci No Frost a rychlé chlazení a mrazení pro optimální skladování.Vestavná chladnička ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KIN96VFD0
Váha: 66,60 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 529 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 529 Kč

Popis

Extra velká vestavná chladnička s mrazničkou nabízí o 11 % větší objem, systém VitaFresh XXL <0°C>, funkci No Frost a rychlé chlazení a mrazení pro optimální skladování.

  • Vestavná chladnička XL: získejte o 11 % větší objem úložného prostoru díky extra výšce.
  • No Frost: už nikdy nebudete muset odmrazovat mrazničku.
  • Eco Airflow: optimální cirkulace vzduchu a konstantní teplota v chladicím prostoru.
  • Výstražný zvukový nebo světelný signál.
  • Stabilní přihrádky ve dveřích: extra vysoké a flexibilní pro více prostoru a stability.

Vestavná chladnička XL

Získejte více prostoru díky extra výšce!

Dochází vám místo v chladničce? Naše vestavná chladnička XL to vyřeší! Díky 11 % objemu navíc ve srovnání se standardními vestavnými chladničkami s mrazničkou se už nikdy nebudete muset obávat nedostatku místa. Extra vysoká konstrukce chladničky má výhodu v tom, že můžete uskladnit více potravin, aniž byste potřebovali větší podlahovou plochu. Díky úložnému prostoru navíc pro vaše oblíbené potraviny a nápoje už nebudou police v chladničce přeplněné.

No Frost

Už žádné odmrazování.

Rovnoměrná cirkulace suchého studeného vzduchu v celém vnitřním prostoru mrazničky zabraňuje tvorbě ledu. Díky tomu se led netvoří ani na zadní stěně, ani na zásuvkách mrazničky. No Frost tak nabízí maximální pohodlí, protože už nikdy nebudete muset mrazničku odmrazovat.

Eco Airflow

Konstantní teplota pro větší svěžest.

Nerovnoměrné rozložení teploty v chladničce může ovlivnit chuť a trvanlivost potravin. S technologií Eco Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně rozloženy, takže vaše potraviny zůstanou déle čerstvé.

Alarm

Alarm

Výstražný zvukový nebo světelný signál, v případě otevřených dveří nebo při nárůstu vnitřní teploty.

Stabilní přihrádky ve dveřích

Evoluce přihrádek ve dveřích.

Díky vyšším bočním stěnám nabízejí dveřní přihrádky s optimalizovaným objemem více prostoru a stability. Vypadávání a převracení nádob, jakými jsou malé lahve nebo sklenice, je tak již minulostí. Jedinečná technologie zpracování a elegantní zabarvení jsou zárukou příjemného vzhledu.

Dva chladicí okruhy

Dva chladicí okruhy pro kvalitnější a rychlejší chlazení.

U spotřebičů se dvěma chladicími okruhy neproniká suchý vzduch z mrazničky do chladničky. Tím se významně prodlouží čerstvost potravin, ovoce a zelenina neosychá a neztrácí svou šťavnatost. Dokonce ani pachy se nemísí. Zároveň lze chladicí a mrazicí část ovládat samostatně a docílit tak rychlejšího a stabilnějšího chlazení.

LED osvětlení

Dokonalý přehled o vašich potravinách.

Díky LED osvětlení vám v chladničce nic neunikne. LED diody jsou dlouhodobě energeticky úsporné a jasně a rovnoměrně osvětlují celý vnitřní prostor chladničky. Máte tak dokonalý přehled o svých potravinách. Jednoduše je zapněte nebo vypněte pomocí mobilního zařízení, nebo si nastavte jas podle svých potřeb. Slabé osvětlení do chladničky nepatří. Dopřejte si LED osvětlení chladničky ještě dnes.

Funkce super chlazení

Chladnička, která umí zchladit.

Předtím, než vyrazíte na nákup, můžete s funkcí super chlazení na krátkou dobu snížit teplotu ve své chladničce. Tím zajistíte, že váš čerstvý nákup bude uskladněn při správné teplotě. Stačí stisknout tlačítko a teplota se sníží o 2 °C na nejnižší hodnotu. Aby nedocházelo ke zbytečné spotřebě energie, funkce se přibližně po 6-15 hodinách automaticky přepne zpět. Pokud je navíc váš spotřebič propojen, můžete funkci super chlazení nastavit prostřednictvím aplikace Home Connect.

Individuální nastavení teploty

Plná flexibilita při ovládání teploty.

Pomocí individuální regulace teploty můžete snadno nezávisle nastavit teplotu chladničky a mrazničky. Pokud jedete například na dovolenou, jednoduše nastavíte chladničku na vyšší teplotu, přitom teplota v mrazničce se nezmění. Tak dosáhnete nižší spotřeby energie.

Elektronická regulace teploty

Chladnička, která dbá na skutečnou přesnost.

Namísto zmrzlého salátu a masa v pochybném stavu budete mít jistotu precizního chlazení. S elektronickou regulací teploty můžete chladničku snadno nastavit a v případě pochybností zkontrolovat digitální displej. Pokud je ve spotřebiči integrována funkce Home Connect, nemusíte být ani doma, abyste mohli prostřednictvím aplikace nastavit teplotu a udrželi tak dokonalou čerstvost svých potravin. Jednoduše cool řešení.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.