Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0
Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0

Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 177.2 x 54.1 cm, pojezdy KIN86NSE0

Sleva 24%
Prostorná vestavná kombinovaná chladnička s mrazničkou s funkcí NoFrost zajišťuje optimální skladování potravin, kde tvorba námrazy už není problém.Výstražný zvukový nebo světelný signál.Eco Airf... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KIN86NSE0
Váha: 56,10 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 529 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 529 Kč

Popis

Prostorná vestavná kombinovaná chladnička s mrazničkou s funkcí NoFrost zajišťuje optimální skladování potravin, kde tvorba námrazy už není problém.

  • Výstražný zvukový nebo světelný signál.
  • Eco Airflow: optimální cirkulace vzduchu a konstantní teplota v chladicím prostoru.
  • LED osvětlení: pro dokonalý přehled o vašich potravinách.
  • Police z bezpečnostního skla: díky obzvláště pevným skleněným policím, které jsou odolné proti rozbití, můžete své potraviny skladovat bezpečně.

Alarm

Alarm

Výstražný zvukový nebo světelný signál, v případě otevřených dveří nebo při nárůstu vnitřní teploty.

Eco Airflow

Konstantní teplota pro větší svěžest.

Nerovnoměrné rozložení teploty v chladničce může ovlivnit chuť a trvanlivost potravin. S technologií Eco Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně rozloženy, takže vaše potraviny zůstanou déle čerstvé.

LED osvětlení

Dokonalý přehled o vašich potravinách.

Díky LED osvětlení vám v chladničce nic neunikne. LED diody jsou dlouhodobě energeticky úsporné a jasně a rovnoměrně osvětlují celý vnitřní prostor chladničky. Máte tak dokonalý přehled o svých potravinách. Jednoduše je zapněte nebo vypněte pomocí mobilního zařízení, nebo si nastavte jas podle svých potřeb. Slabé osvětlení do chladničky nepatří. Dopřejte si LED osvětlení chladničky ještě dnes.

Police z bezpečnostního skla

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování.

Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.