Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu WGG242Z2BY
Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu WGG242Z2BY Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu WGG242Z2BY Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu WGG242Z2BY

Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu WGG242Z2BY

Sleva 22%
Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutuTechnický přehled• Rozměry spotřebiče: 845 x 598 x 588 mm• Maximální kapacita v kg: 9.0 kg• Třída energetické účinnosti: A• Emise hluku šíře... Zobrazit celý popis »

14 990 Kč
včetně DPH
19 190 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: WGG242Z2BY
Váha: 71,40 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 529 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 529 Kč

Popis

Serie 6 Předem plněná pračka 9 kg 1200 otáček za minutu

Technický přehled
• Rozměry spotřebiče: 845 x 598 x 588 mm
• Maximální kapacita v kg: 9.0 kg
• Třída energetické účinnosti: A
• Emise hluku šířeného vzduchem: 71
• Maximální rychlost odstřeďování: 1200 otáček za minutu
• Ochrana proti vodě se zárukou - AquaStop: Ne.
• Funkce Reload: Ano.
• Home Connect: Ne.

Snižuje pomačkání prádla, a tím i vaši hromadu k žehlení.
Jak dosáhnout oblečení bez pomačkání a s minimálním úsilím? Iron Assist šetrně napaří čerstvě vyprané a usušené prádlo za pouhých 20 minut. Vyhladí pomačkané části i na nošené košili nebo kalhotách. Stačí vložit věci do pračky a nechat Iron Assist udělat zbytek. Iron Assist snižuje pomačkání až o 50 % a tím i hromadu vyžehleného prádla.

Nejlepší energetická třída: A.
Používáním energeticky úsporných domácích spotřebičů šetříte cenné zdroje. Proto byste při nákupu domácího spotřebiče měli zohlednit nízké hodnoty spotřeby energie a vody. Energetický štítek udává třídu účinnosti (od A do G), hlučnost, kapacitu, spotřebu energie a vody příslušné pračky. Díky vysoce účinnému systému úspory energie dosahují naše pračky Bosch při každém praní nejlepší energetické třídy A, a to bez zhoršení výsledků praní.

Úspora vody i při praní menších objemů prádla.
Nezáleží na tom, že perete jen pár kousků prádla. Naše technologie Active Water Plus zaručuje dokonalé výsledky, a zároveň s ní spotřebujete pouze takové množství vody, které je skutečně nezbytné pro dané praní. Pro vysoce efektivní využití vody i při praní menšího množství prádla. Díky vysoce účinné technologii hospodaření s vodou je automaticky rozpoznán přesný objem prádla a tomu je následně přizpůsobena spotřeba vody. Ušetřete při praní menšího množství prádla až 50 % vody.

Dokonale čisté prádlo při zkrácení doby praní až o 65 %
Když je čas prioritou, pračky se systémem Speed Perfect zkrátí dobu praní až o 65 % aniž by to bylo na úkor výsledků. Speed Perfect lze použít v kombinaci s většinou programů a pro všechny velikosti náplně a typy tkanin. Zvolte například program Mix společně s funkcí Speed Perfect a můžete důkladně vyprat až 4 kilogramy smíšeného prádla za pouhých 46 minut.

Přizpůsobené praní pro odstranění skvrn.
Se systémem Anti Stain Removal si pračka nebo pračka se sušičkou snadno poradí se čtyřmi typy odolných skvrn. Systém automaticky upravuje teplotu, pohyb bubnu a dobu máchání, aby snadno a zcela automaticky odstranil až čtyři typy nejodolnějších skvrn. Je to zkrátka dokonalý způsob, jak se zbavit skvrn od másla nebo oleje, trávy, červeného vína či krve.

Díky funkci Reload už nikdy nezapomenete na žádný kus prádla.
Zapomněli jste přidat dětskou ponožku nebo zatoulané tričko?Žádný problém!Funkce Reload vám umožní snadno přidat nebo odebrat oblečení během pracího cyklu. Stačí stisknout tlačítko Reload a otevřít dvířka, poté přidat zapomenutý kus prádla a následně pokračovat v praní.

Vaše odolná a mimořádně tichá pračka.
Hluk je v domácnosti rušivým elementem. Proto jsme do našich praček vyvinuli systém Eco Silence Drive™. Bezkartáčový a energeticky úsporný motor snižuje tření, čímž zajišťuje tichý provoz. Navíc jsme motor zkonstruovali tak, aby si zachoval mimořádně dlouhou životnost.

Hygienické praní i při 40 °C
Protože někdy čisté zkrátka není dostatečně čisté. Proto jsme vyvinuli program Hygiena Plus. Udržuje konstantní teplotu během pracího cyklu a přidává dodatečný cyklus máchání, který garantuje hygienicky čisté prádlo a obzvláště účinně ničí choroboplodné zárodky a roztoče nacházející se v domácím prachu. Výsledek: hygienické výsledky praní, které zničí 99,99 % běžných zárodků i při teplotě 40 °C.

Účinné, a přesto šetrné praní.
Vaše oblíbené nebo choulostivé oblečení se může v důsledku opakovaného praní zničit. Jedinečná patentovaná struktura systému Vario Drum šetrně a účinně vypere všechny typy oděvů díky rovnoměrnému rozložení vody, aniž by se vaše nejoblíbenější kousky roztáhly, pomačkaly nebo poškodily. V závislosti na zvoleném programu se prádlo díky designu bubnu ve tvaru kapky a asymetrickým lopatkám jemně otáčí do středu, bez ohledu na směr rotace. Tím je zajištěno nejen intenzivní praní silně znečištěného prádla, ale také rychlejší a důkladnější průběh praní.

Snadné ovládání velkého displeje.
Dejte sbohem chaosu! Přivítejte naši uživatelsky přívětivou pračku s velkým LED displejem. Už žádné titěrné, nepřehledné displeje a luštění tajemných symbolů. S naším přehledným a intuitivním LED displejem nebylo praní nikdy snazší. Užijte si ovládání s moderním designem bez námahy.

Iron Assist: redukuje pomačkání až o 50 %.
Nejlepší energetická třída A: šetřete energii s nejúčinnější třídou A.
Active Water Plus: pro vysoce efektivní hospodaření s vodou i při menším objemu prádla díky automatické detekci zatížení bubnu.
Speed Perfect: dokonale čisté prádlo při zkrácení doby praní až o 65 %.
• Anti Stain spolehlivě odstraňuje čtyři běžné typy skvrn.

Specifikace

Parametry
Energetická třída A
Otáčky (max.ot/min) 1200
Maximální kapacita 9 kg
Třída hlučnosti A
Hlučnost při odstřeďování 71 dB
Typ konstrukce Volně stojící

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.