HEIMEIER Regulux DN 15-1/2" šroubení rohové s vnějším závitem 0361-02.000
Kód / Model: 0361-02.000
Podobné produkty
Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také
Popis
HEIMEIER šroubení Regulux DN 15-1/2" rohové s vnějším závitem 0361-02.000S vnějším závitem G3/4.
Regulux je regulační uzavíratelné šroubení s paměti nastavení vhodné pro teplovodní soustavy s nuceným oběhem. Uzavírací funkce s vypouštěním umožňuje uzavřít a vypustit otopné těleso za provozu soustavy a provést jeho demontáž. Uzavírání neovlivňuje nastavení, hydronické vyvážení soustavy je zachováno i o opětovném napuštění a uvedení otopného tělesa do provozu.
Popis:
Uzavírací a regulační radiátorové šroubení Regulux slouží k nastavení hydraulických poměrů okruhu otopného tělesa, k uzavírání, vypouštění a napouštění otopných těles.
Nastavení je reprodukovatelné. Samostatná kuželka pouze pro nastavení je nastavitelná šroubovákem.
Šroubení lze uzavřít uzavírací kuželkou pomocí šestihranného klíče 5 mm (SW 5).
Při otevírání a uzavírání šroubení se nemění jeho nastavení (tzv. reprodukovatelné nastavení).
Šroubení se vyrábí s vnitřním závitem DN 10 až DN 20 a a DN 15 s vnějším závitem G 3/4 v rohovém a přímém provedení. Stavební rozměry odpovídají DIN 3842.
Vypouštění a napouštění se provádí pomocí adaptéru pro připojení hadice 1/2". Těleso z korozivzdorného bronzu.
Provedení s vnitřním závitem je vhodné pro závitové trubky, spolu se svěrným šroubením pro měděné, přesné ocelové a vícevrstvé trubky. Provedení s vnějším závitem je v kombinaci se svěrným šroubením vhodné pro trubky plastové. Provedení s lisovacím připojením Viega s SC-Contur (15 mm) je určeno pro měděné trubky a pro nerezové trubky Viega Sanpress nebo ocelové trubky Prestabo.
Se šroubením Regulux je nutno použít výhradně příslušně označená svěrná šroubení IMI Heimeier (označená např. 15 THE).
Maximální provozní teplota 120 °C, s lisovacím připojením 110 °C.
Maximální provozní tlak 10 bar.
Dokumenty
Recenze (0)
Napsat recenzi
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže: