Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00
Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00 Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00 Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00 Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00 Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00

Bosch Serie 6 Kuchyňský robot s váhou, 1600 W černá, Brushed stainless steel MUMS6ZS00

Serie 6 Kuchyňský robot s váhou 1600 W černá, Brushed stainless steelTechnický přehled• Výkonová třída: 1600 W• Počet rychlostí: 7• Material of mixing bowl: Ušlechtilá ocel• Objem: 5.5 l• Max. co... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: MUMS6ZS00
Váha: 9,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Serie 6 Kuchyňský robot s váhou 1600 W černá, Brushed stainless steel

Technický přehled
Výkonová třída: 1600 W
Počet rychlostí: 7
Material of mixing bowl: Ušlechtilá ocel
Objem: 5.5 l
Max. content of mix bowl for dough: 3.5 kg
Rozměry spotřebiče: 330 x 320 x 380 mm
Integrovaná stupnice: Ano.
Předem volitelná doba zpracování: Ano.

Inteligentní snímání pro vždy dokonalé výsledky.
Míchejte k dokonalosti s kuchyňským robotem Series 6. Sedm automatických programů řízených senzory sleduje tuhost různých těst, šlehačky a vaječných bílků, a když je konzistence správná, přístroj se sám zastaví. Na výběr jsou tyto programy: šlehání vaječných bílků, kynuté těsto, těsto na těstoviny a na závin, křehké těsto, směs na dort, šlehačka a smoothie (vyžaduje samostatné příslušenství).

Zvažte to po svém.
Postupujte přesně podle receptu. Nový kuchyňský robot Series 6 zobrazuje přírůstky po 1 gramu. Měří také mililitry oleje, mléka a vody, unce (oz) a libry (lbs). Můžete vážit přímo v míse, na příslušenství nebo dokonce na horní ploše přístroje.

Napodobuje ruční hnětení.
Nový kuchyňský robot Series 6 je vybaven jedinečnou technologií 3D planetárního míchání, která natahuje, zvedá a překládá těsto znovu a znovu – pro dokonalé výsledky. I u těžkých těst jsou všechny ingredience rovnoměrně promíchány a uhněteny. Užijte si dokonalé výsledky – s minimální námahou.

Velká výdrž.
Výkonný 1600W motor kuchyňského robota Series 6 uhněte velké množství těsta, umele maso nebo nakrouhá zeleninu. Díky unikátní technologii Air Cooling může pracovat hodiny a hodiny bez přehřívání. To vše při zachování hladiny hluku na minimu.

Extra objemná mísa pro přípravu velkého množství těsta
Chystáte dětskou narozeninovou oslavu, sváteční večeři nebo máte jinou příležitost, kdy potřebujete připravit velké množství těsta najednou? Zpracovat takový objem, to je hračka s nerezovou mísou o objemu 5,5 l. Ušetříte čas i špinavé nádobí. Tato mísa je ideální až pro 3,5 kg piškotového těsta.

Podrobné recepty pro vás.
Stáhněte si aplikaci Home Connect a inspirujte se recepty vytvořenými exkluzivně pro váš kuchyňský robot Series 6. K dispozici pro operační systémy iOS a Android. (Spotřebič není určen k připojení).

Každá vteřina se počítá.
Při přípravě vašeho receptu se počítá každá vteřina. S integrovaným časovačem na vašem kuchyňském robotu Series 6 budou vaše těsto, krémy a smoothies dovedené k dokonalosti! Stačí nastavit časovač a váš kuchyňský robot Series 6 se automaticky zastaví a upozorní vás, jakmile čas vyprší.

Jednoduchá a rychlá příprava díky 7 rychlostním stupňům
Každé příslušenství vyžaduje jiné nastavení rychlosti. Díky 7 různým rychlostním stupňům zpracujete suroviny rychle, snadno a přesně. Potřebujete vyšší rychlost nebo rozmělnit některé ingredience? Nastavte pulsní funkci a užijte si dokonalý výsledek ihned.

Pekařská sada navržená s ohledem na preciznost.
Postarejte se o skvělé výsledky díky dokonalému hnětení a míchání. Míchací metla, která dokonale sedne do mísy a ingredience hladce promíchá. Nově navržená kovová šlehací metla určená pro tvorbu jemné šlehačky a hnětací hák stvořený pro vysoce účinné hnětení. Každý nástroj má kryt, který chrání motor před náhodným postříkáním a udržuje jej čistý.

• 7 automatických programů řízených senzory kontroluje míchanou směs každou sekundu a zastaví se, když je vše hotovo.
Přesně na gram: snadno odměřujte a važte přísady a získejte perfektní výsledky.
Napodobuje ruční hnětení: technologie 3D planetárního míchání hněte těsto stejně jako vy.
Vydrží zátěž při hnětení: vhodné pro velké množství velmi těžkého těsta.
• Velká nerezová mísa o objemu 5,5 litru umožňuje zpracovat velká množství, např. 3,5 kg třeného těsta najednou.

Specifikace

Parametry
Výkon 1600 W
Počet rychlostí 7
Objem nádoby 5,5 l
Délka přívodního kabelu 110 cm
Materiál těla Kov
Barva černá, matná

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.