Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 8, Vestavná mikrovlnná trouba, Černá BFR7221B1
Bosch Serie 8, Vestavná mikrovlnná trouba, Černá BFR7221B1 Bosch Serie 8, Vestavná mikrovlnná trouba, Černá BFR7221B1 Bosch Serie 8, Vestavná mikrovlnná trouba, Černá BFR7221B1

Bosch Serie 8, Vestavná mikrovlnná trouba, Černá BFR7221B1

Sleva 11%
Serie 8 Vestavná mikrovlnná trouba ČernáTechnický přehled• Způsob montáže: Vestavba• Rozměry spotřebiče: 382 x 594 x 318 mm• Úrovně mikrovlnného výkonu (W): 90, 180, 360, 600, boost W• Barva spot... Zobrazit celý popis »

20 481 Kč
včetně DPH
23 090 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: BFR7221B1
Váha: 18,60 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Serie 8 Vestavná mikrovlnná trouba Černá

Technický přehled
Způsob montáže: Vestavba
Rozměry spotřebiče: 382 x 594 x 318 mm
Úrovně mikrovlnného výkonu (W): 90, 180, 360, 600, boost W
Barva spotřebiče: černá
Objem: 21 l
Integrovaný čisticí systém: hydrolytické čištění
Počet automatických programů: 7
Home Connect: Ne.

Když se intuice spojí s digitální technologií.
S naším digitálním ovládacím prstencem je obsluha trouby nejen jednodušší, ale také inovativnější. Místo otočných voličů intuitivně upravíte nastavení trouby přímo na ovládacím panelu, a to pouze pomocí ukazováčku. Jednoduše přejeďte prstem po prstenci vyrytém na ovládacím panelu a špičkou prstu potvrďte vybrané nastavení.

Pochlubte se svými kuchařskými dovednostmi.
Inovativní digitální ovládací prstenec vám usnadní vaření jako nic předtím. Lehkým pootočením vyrytého středového prstence můžete upravit jakékoli nastavení trouby jedním prstem. Nápomocen vám při tom bude dotykový displej TFT s vysokým rozlišením a jednoduše čitelným textem a integrovaná, přímo nastavitelná tlačítka. Přehledné zobrazení a informační texty ve vnitřním prstenci ovládacího kroužku vám pomáhají po celou dobu pohybu v menu programů. Vždy tak budete mít dokonalý přehled a plnou kontrolu nad funkcemi spotřebiče.

Zkratka k dokonale upečeným pokrmům.
Díky AutoPilot 7 bude vaše jídlo vždy dokonalé. Pokrm stačí vložit do trouby a zvolit jeden ze sedmi automatických programů. Poté jen zadejte hmotnost a stiknětě tlačítko start. AutoPilot následně přebírá přípravu pokrmu - určí druh ohřevu, teplotu a dobu pečení. Dokonce automaticky vypne troubu, když je už pokrm hotový. Jelikož u většiny automatických programů se vyžaduje použít nádobí s víkem, zůstává vnitřní prostor trouby čistý. Vaření zkrátka nebylo jednodušší.

Prostě snadný úklid.
Je vaše trouba lehce znečištěná a vy ji potřebujete rychle vyčistit? Stačí do spodní části nalít přibližně 400 ml vody s kapkou tekutého čisticího prostředku a zvolit vhodný čisticí program. Ekologicky šetrný čisticí systém změkčí připečené zbytky, takže je poté mnohem snadnější je setřít.

Snadné nastavení
S funkcí QuickStart se vaše mikrovlnná trouba spustí na maximální výkon po dobu 30 sekund. Nemusíte provádět další nastavení - pro snadnou manipulaci a vysoký výkon.

Easy cleaning inbetween
Your microwave is just lightly soiled and you want to clean it quickly? Just place a cup of water with a drop of washing-up liquid in the microwave and add a little spoon. Just set the cleaning programme and let the microwave do the rest. The environmental friendly cleaning system softens food residues so you can just wipe it down, for fast and uncomplicated cleaning.

Šetrná a rychlá příprava.
Chcete si ohřát jídlo v mikrovlnné troubě, aniž by to ovlivnilo jeho kvalitu? Modely s invertorovým magnetronem zajišťují konstantní výkon na požadované úrovni, takže se pokrm ohřívá postupně. Takto šetrně připravené jídlo si pak zajisté vychutnáte lépe.

Digitální ovládací prstenec: jednoduchý a inovativní způsob volby nastavení trouby.
TFT Touchdisplay: snadné ovládání díky inovativnímu digitálnímu ovládacímu prstenci a dotykovému TFT displeji.
AutoPilot7: každý pokrm se povede díky 7 přednastavitelnými autoprogramy.
hladké stěny bez ostrých hran a záhybů zajistí pohodlné čištění varného prostoru.
Cleaning Assistance: vaše trouba se o to postará.

Specifikace

Parametry
Výkon 900 W

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.