Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824
Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824 Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824 Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824 Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824 Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824

Bosch Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez MSM6M824

Sleva 17%
Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerezTechnický přehled• Příkon: 1200 W• Počet rychlostí: plynulá regulace• Materiál mixovací nohy: nerezová ocel• Odnímatelná mixovací noha: Ano.• Helixcord... Zobrazit celý popis »

3 099 Kč
včetně DPH
3 750 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: MSM6M824
Váha: 1,50 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Serie 6 Tyčový mixér ErgoMaster 1200 W nerez

Technický přehled
Příkon: 1200 W
Počet rychlostí: plynulá regulace
Materiál mixovací nohy: nerezová ocel
Odnímatelná mixovací noha: Ano.
Helixcord: Ne.
Vakuovací souprava: Ne.
Hmotnost netto: 1.5 kg

Dokonalé funkce pro nejlepší výsledky mixování
S tyčovým mixérem ErgoMaster Series 6 zažijete maximálně pohodlný a výkonný způsob přípravy výtečných pokrmů. Od inovativního a intuitivního ovládání rychlosti až po špičkovou technologii nožů. Připravte se na novou úroveň vaření a objevte rychlé a účinné mixování. Síla vysoce výkonného, vzduchem chlazeného motoru se plynule přenáší na čepele nože, aniž by docházelo k opotřebení spojky.

Vzduchem chlazený motor s příkonem 1200 W
Tyčový mixér ErgoMaster, s výkonným, vzduchem chlazeným motorem, zaručuje nejlepší výsledky mixování. Inovativní chlazení motoru minimalizuje riziko přehřátí při delší době provozu. Díky němu snadno zvládnete jakoukoli práci s mixováním, sekáním nebo hnětením, a to i těch nejtvrdších ingrediencí. 

Regulujte rychlost silou svého stisku
Ovládání jednou rukou nebylo nikdy praktičtější: čím silnější úchop, tím vyšší je rychlost. Je to nejen snadné a intuitivní, ale především pohodlné. Mimořádně velká ovládací páka je navržena pro použití jedinou rukou. Rychlost můžete dokonale ovládat pomocí více prstů nebo jen palcem. Díky této flexibilitě mohou správnou rychlost snadno nastavit jak praváci, tak leváci.

Inovativní spojka pro dlouhou životnost
Inovativní technologie keramické spojky přináší vynikající výkon po mnoho let. Díky skvělým vlastnostem keramického materiálu přenáší spojka výkon motoru na nože aniž by se opotřebovávala - na rozdíl od běžných plastových spojek. To zajišťuje stabilní a spolehlivý výkon při všech kulinářských činnostech. A díky své odolnosti tak přispívá k větší míře udržitelnosti.

Speciálně tvarovaná noha pro dokonalý výsledek mixování
Vychutnejte si vynikající výsledky mixování, které vám zajistí systém QuattroBlade Pro. Speciální konstrukce mixovací nohy pro optimální proudění ingrediencí směrem na nůž zajistí efektivní mixování. Současně inovativní tvar zamezí přisátí ke dnu nádoby - mixování tak máte více pod kontrolou a bez zbytečných šplíchanců. V kombinaci se čtyřmi extra ostrými čepelemi z nerezové oceli zažijete ten nejlepší výkon spotřebičů Bosch: hladká konzistence a snadné mixování i těch nejtvrdších ingrediencí.

Během vteřiny rozseká cokoliv
Tečou vám slzy, když krájíte cibuli? Už nemusí. S tímto šikovným příslušenstvím snadno a rychle nasekáte cokoliv od zeleniny, bylinek, oříšků, masa až po sýry. Během pár vteřin je sekáček připravený k použití a umýt ho můžete v myčce nádobí.

Dvojitá šlehací metla pro snadné šlehání a míchání
Užijte si ještě snadnější přípravu vašich pokrmů! S dvojitou šlehací metlou připravíte dortové nebo piškotové těsto doslova za pár vteřin. Skvěle se osvědčí i při přípravě šlehačky, majonézy, těsta na palačinky nebo míchaných vajíček.

Praktická nádoba pro mixování a odměřování
Pracujete často s malým množstvím surovin? Přísady snadno odměřte a rozmixujte v praktické mixovací nádobě. Ušetříte tak mnoho času.

Snadné odjištění pro jednoduchou obsluhu
Velmi jednoduše ovladatelný mechanismus zapnutí umožní zapnout spotřebič pouze tehdy, když držíte ErgoMaster pevně v ruce. Vše je ovladatelné pouze jednou rukou. Pojistka zapnutí je integrována do ovládací páky a lze ji snadno odemknout ukazováčkem nebo palcem. Po odemknutí můžete začít nastavovat rychlosti mírou stisku ovládací páky. Bezpečnostní pojistka brání nechtěnému spuštění spotřebiče.

Ergonomický tvar usnadní manipulaci
Dopřejte si pohodlné mixování. Pro zajištění bezpečného a pohodlného držení při mixování je ErgoMaster opatřen protiskluzovou měkčenou rukojetí. Díky ergonomickému designu vám spotřebič dokonale padne do ruky. Jednoduše si vychutnejte perfektní výsledky mixování bez zbytečné námahy.

Mix těch nejlepších komponentů: poznejte novou úroveň přípravy pokrmů.
Výkonný 1200W motor se vzduchovým chlazením: prevence přehřátí s 10ti letou zárukou na motor.
Dynamická regulace rychlosti: intuitivní pákové ovládání jednou rukou.
• Světové prvenství - keramická spojka přenáší výkon motoru na nože bez toho, aby se sama opotřebila.
QuattroBlade Pro: speciální tvar mixovací nohy pro optimální tok ingrediencí a dokonalý výsledek mixování.

Specifikace

Parametry
Příkon 1200 W
Délka kabelu 1,4 m
Barva nerez
Počet rychlostí Plynulá regulace

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.