Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT
BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT

BOSCH Sada příslušenství Unlimited Accessory Kit BHZUKIT

 Motorizovaná hubice pro dokonalé vysávání vláken na čalounění.Obecně řečeno, vysávání čalounění vyžaduje čas. Přídavná motorizovaná mini hubice umožňuje rychlé vysávání čalounění a dokonce i těž... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: BHZUKIT
Váha: 1,20 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

 

Motorizovaná hubice pro dokonalé vysávání vláken na čalounění.

Obecně řečeno, vysávání čalounění vyžaduje čas. Přídavná motorizovaná mini hubice umožňuje rychlé vysávání čalounění a dokonce i těžko přístupných míst. Je dodávána se standardním kartáčovým válečkem a druhým kartáčem, který usnadňuje vysávání prachu a vláken na čalounění.

Optimalizujte svůj Unlimited s originálním příslušenstvím Bosch

Příslušenství dokonale padne a zajišťuje snadnou manipulaci. Společnost Bosch vyvinula odpovídající nástavce pro vaše vysavače Unlimited Serie 6, Unlimited 7 a Unlimited Gen2 Serie 8. Veškerá příslušenství se snadno montují a vyměňují, perfektně sedí a mají dlouhou životnost, protože jsou vyrobena speciálně pro vaše zařízení.

Snadné, rychlé a hygienické vysávání matrací.

Matrace se většinou obtížně vysávají – je však nutné dát pozor na alergie a umožnit kvalitní spánek. Speciální hubice je ideální pro důkladné, rychlé a hygienické vysávání matrací, polštářů a těžko dostupných míst v okolí postele. Hubice na matraci pomáhá odstraňovat prach a roztoče, kteří spouštějí alergie.

Delší životnost díky originálnímu příslušenství

Správné příslušenství pro každou potřebu. Bosch nabízí širokou škálu příslušenství pro každý úkol: od hubice na čalounění přes flexibilní štěrbinovou hubici na těžko přístupná místa, hubici na čištění matrací, měkký kartáč na citlivé tvrdé podlahy po flexibilní prodlužovací hadici a další.

Speciální funkce

Pouze originální příslušenství dokonale pasuje k vašemu spotřebiči a přesvědčí svou vhodností a odolností
• Elektrická mini hubice: extra motorizovaná tryska optimalizovaná pro vysávání čalounění a těžko přístupných míst
Hubice na matrace pro důkladné vysávání matrací
Dlouhá pevná štěrbinová hubice pro vysávání hlubokých spár
Praktická odkládací krabice s dalším prostorem pro rychlou nabíječku a jednu další bateri (nabíječka a baterie nejsou součástí balení)

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.