Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15

Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15

Sleva 27%
Snadno zastřihněte, tvarujte nebo oholte jakkoli dlouhé vousyNový holicí strojek OneBlade Pro 360 zastřihuje, tvaruje a holí vousy jakékoli délky, bez sebemenší námahy. Zapomeňte na složité postu... Zobrazit celý popis »

1 305 Kč
včetně DPH
1 799 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: PHILIPS
Záruka: 2 roky
Kód / Model: QP6541/15
Váha: 0,50 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Snadno zastřihněte, tvarujte nebo oholte jakkoli dlouhé vousy

Nový holicí strojek OneBlade Pro 360 zastřihuje, tvaruje a holí vousy jakékoli délky, bez sebemenší námahy. Zapomeňte na složité postupy a používání několika nástrojů. OneBlade zvládne všechno sám.

• Dobíjecí Li-iontová baterie
• Přesný hřeben se 14 délkami
• Mokré a suché použití
• Indikátor baterie

Jedinečná technologie OneBlade
Philips OneBlade je vybaven revoluční technologií pro péči o tvář. Dokáže oholit vousy všech délek. Díky systému dvojité ochrany – klouzavé povrchové úpravě v kombinaci se zaoblenými špičkami – je holení snadnější a pohodlnější. Technologie holení sestává z rychle se pohybujícího ostří (12 000 pohybů za minutu), které je účinné i na delších vousech.

Inovativní břit OneBlade 360
Inovativní břit OneBlade 360 se dokáže ohnout jakýmkoli směrem a dokonale se tak přizpůsobit křivkám vaší tváře. Konstrukce umožňuje stálý kontakt s pokožkou a snadné ovládání. Vousy i na těžko dosažitelných místech pohodlně zastřihnete nebo oholíte pouhými několika pohyby.

Zastřihni to
Zastřihněte si vousy na rovnoměrnou délku s pomocí dodaného nastavitelného hřebenu pro přesný střih. Vyberte si jedno ze 14 nastavení délky a získejte, po čem toužíte, od jednodenního strniště přes krátký střih až po delší vous.

Dejte tomu tvar
Vytvarujte přesné linie díky dvoustrannému břitu. Holit můžete v obou směrech, abyste měli lepší přehled a mohli jste sledovat každý vlas, který stříháte. Vylaďte si svůj styl za pár vteřin!

Oholte to
Zastřihovač OneBlade nestříhá tak blízko pokožce, jako tradiční žiletka, takže vám nepodráždí kůži. Běžte proti proudu a oholte si jednoduše vousy a chloupky jakékoli délky na obličeji i těle. Je vybaven dvěma břity – jedním pro obličej a druhým na tělo.

Nasazovací hřeben zastřihovače na tělo (3 mm)
Připevněte hřeben na tělo (3 mm) a zastřihujte snadno ve všech směrech.

Nasazovací chránič pokožky pro citlivé oblasti
Připevněte chránič pokožky a získejte další prvek ochrany pro citlivé oblasti.

Přesný hřeben se 14 délkami
Univerzální, přesný zastřihovací hřeben nabízí nastavení délky od 0,4 do 10 mm a poskytuje vám tak rovnoměrné zastřižení přesně na požadovanou délku.

Oboustranný břit: navržený pro přesné tahy a snadné ovládání
OneBlade kopíruje obrysy vaší tváře a umožňuje snadno a pohodlně holit všechny části obličeje. Dodejte oboustranným břitem svému vzhledu styl a pohybem břitu v kterémkoli směru vytvořte čisté linie.

Břit, který se jen tak neztupí
Břit z nerezové oceli, který vydrží až 4 měsíce, udržuje pocit dokonale hladkého oholení. Když se na břitu zobrazí ikona vysunutí, jeho výkon už nemusí být optimální. K dosažení perfektního oholení je načase břit vyměnit.

Specifikace

Parametry
Napětí 100-240 V
Doba nabíjení 60 min
Doba provozu 90 min
Barva černá

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.