Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0
Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0 Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0 Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0 Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0

Bosch Serie 6, Vestavná pečicí trouba, 60 x 60 cm, černá HBG539EB0

Sleva 16%
AutoPilot 40Snadné automatické vaření.Díky funkci AutoPilot 40 bude vaše jídlo naprosto dokonalé. Po vložení pokrmu do trouby stačí ... Zobrazit celý popis »

16 999 Kč
včetně DPH
20 290 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: HBG539EB0
Váha: 34,70 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 419 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 419 Kč

Popis

AutoPilot 40

Snadné automatické vaření.

Díky funkci AutoPilot 40 bude vaše jídlo naprosto dokonalé. Po vložení pokrmu do trouby stačí vybrat jeden ze 40 automatických programů, přidat hmotnost pokrmu a stisknout „Start“. AutoPilot poté převezme a určí druh ohřevu, teplotu a dobu vaření, po uplynutí určené doby přípravy se trouba automaticky vypne. Protože některé pokrmy s funkcí AutoPilot vyžadují použití nádobí s pokličkou, zůstávají čisté i vnitřní stěny. Vaření už nemůže být jednodušší.

TFT Touchdisplay

Snadné a intuitivní ovládání.

Ovládání trouby je díky našemu intuitivnímu dotykovému displeji a ovládacímu prstenci opravdu snadné. Malým pootočením ovládacího prstence můžete upravit jakékoli nastavení trouby. Dotykový TFT displej vás provede každým krokem pomocí textu, obrázků a přímo volitelných tlačítek. Vždy tak budete mít dokonalý přehled o funkcích trouby a budete mít vše pod kontrolou.

Elegantní zápustné voliče

Komfortní a elegantní zároveň.

Vyzkoušejte si snadné ovládání a pohodlí s našimi inovativními zápustnými otočnými voliči. Jednoduchým otočením nastavíte druh ohřevu a teplotu. Rozlučte se s obtížným čištěním, protože naše elegantní povrchová úprava eliminuje jakoukoli další námahu.

EcoClean Direct

Zapněte troubu do čistícího režimu.

Úsporný systém čištění Eco Clean Direct usnadňuje údržbu trouby. Speciální povlak z mikrojemných keramických kuliček na zadní stěně rozkládá mastné skvrny během pečení nebo smažení - po celou dobu životnosti spotřebiče. Šetří váš čas a energii.

Cleaning Assistance

Pro snadný průběh čištění.

Vaše trouba je jen lehce zašpiněná a chcete ji rychle vyčistit? Stačí umístit přibližně 400 ml vody a kapku saponátu na dno pečicí trouby a poté nastavit vhodný druh ohřevu, teplotu a dobu trvání. Ekologický čisticí systém odmočí vypálené nečistoty a vy můžete vnitřní prostor jednoduše setřít a vyčistit.

SoftMove

Jemně a tiše.

Manipulace s dvířky trouby je nyní mnohem pohodlnější než kdy jindy: speciální tlumicí mechanismus zabraňuje zavření dveří trouby. Když na dvířka jemně zatlačíte, zastaví se těsně před zavřením a poté se velmi jemně a tiše dovřou. Tím je zaručena dlouhá životnost trouby i dvířek.

 

Jednonásobný teleskopický výsuv

Zajistí stabilitu a komfort v každé situaci.

Náš výsuvný systém je bezpečný a velmi snadný na obsluhu. Je velmi jednoduché umístit pokrmy na teleskopické výsuvy, a už nehrozí popálení, když potřebujete zjisit stav vaší večeře.

Vestavná trouba s funkcí AutoPilot: automaticky připraví dokonalé pokrmy.

  • AutoPilot 40: každé jídlo má dokonalý úspěch díky 40 přednastaveným automatickým programům.
  • Dotykový displej TFT Touchdisplay s přehledným textem a obrázky pro snadné a intuitivní ovládání trouby.
  • Zápustné otočné voliče: usnadněte si čištění přední části trouby a dodejte jí elegantní vzhled.
  • Katalytické čištění EcoClean Direct: snadné čištění, díky speciálnímu povrchu zadní stěny, která automaticky pohltí tuky
  • Cleaning Assistance: menší úsilí při údržbě vnitřního prostoru díky nové možnosti čištění.


Technické parametry
• Rozměry spotřebiče: 595 x 594 x 548 mm
• Integrovaný čisticí systém: hydrolytické čištění, Katalytické čištění
• Délka přívodního kabelu : 120 cm
• Napětí: 220-240 V
• Příkon: 3600 W
• Jištění : 16 A

Specifikace

Parametry
Šířka 54,8 cm
Hloubka 59,4 cm
Výška 59,5 cm
Počet programů 13 ks
Barva černá

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.